https://www.le-marche-vakanties.nl

 +31 (0) 852 735 750

0 huizen in uw favorieten

Alle Vakantiehuizen

 +31 (0) 852 735 750

Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wie we zijn

Zoals de naam van onze site als zegt, zijn we de vakantiespecialist voor organiseren van truffelreizen. Al Jaren zijn we werkzaam als vakantiewoning aanbieder in de regio Le Marche. En met veel plezier. Buiten het hoogseizoen zagen we veel van onze vakantiewoningen leeg staan, terwijl de regio zo veel te bieden heeft. Vooral in de herfst en de winter, want dat zijn er de truffels. Vandaar dat we besloten hebben om een specifieke site te lanceren voor het organiseren van Truffelreizen. Steeds meer gasten komen genieten van deze lekkernij buiten het seizoen. Graag willen we ook u kennis laten maken met het bijzonder product, Truffel van Le Marche. 

Truffel Travel is onderdeel van Le Marche Activities BV te Lochem. Le Marche Activities BV houdt zich bezig met het bemiddelen in de verhuur van vakantiewoningen.  We hebben zowel een kantoor in Nederland (Lochem) als in Italie, waardoor we u optimaal service kunnen verlenen, zowel voor als tijdens uw truffelreis.

Le Marche Activities BV verzorgt tevens de volgende activiteiten:

Bemiddeling in de verhuur van vakantiewoningen in de regio Le Marche (centraal Italie) . www.le-marche-vakanties.nl
Bemiddeling in de verhuur van vakantiewoningen in de regio Puglia (zuid oost Italie.) Voor meer informatie kijkt u op www.puglia-vakanties.nl

Wilt u meer weten over Le Marche Activities BV of over een van de initiatieven neem dan contact met ons op.

Le Marche Activities BV

Kopermolenring 23
7241 VN Lochem
Nederland
T +31 (0) 573 459 302
M +31 (0) 681 910 007
E info@le-marche-vakanties.nl
KVK 09188686