Furlo Kloof

Vlak bij Acqualagna in het noorden van Le Marche, ligt de Furlo Kloof . Een overweldigende kalkstenen kloof waar de Candigliano doorheen kronkelt en uitkomt in de Metauro rivier. Rijdend vanaf Acqualagna is het een prachtige route door dit natuurschoon. De weg door de kloof is de oude Flaminia, de Romeinse weg van Rimini naar Rome. De weg leidt nog door een oude Romeinse tunnel. In de bergen van deze kloof zijn vele mountainbike en wandelroutes die vanwege de schitterende uitzichten het klimmen zeker waard zijn.

Daarnaast kunt u bij het plaatsje Furlo ook heerlijk zwemmen in de rivier, of lekker truffels eten in een van de twee goede restaurants. 

Vakantiehuizen bij Furlo

De vakantiehuizen rond de Furlo kloof liggen het meeste ten westen van de kloof rond de plaatsen Acqualagna en Cagli. Deze regio wordt gekenmerkt door veel groene heuvels met de Apennijnen op de achtergrond. Via de Pesaro Urbino vakantiehuizen pagina kunt u zoeken naar uw vakantie woning in de buurt van  de Furlo kloof. Het vakantiehuis LMV480A ligt in het natuurpark Furlo kloof. Een geweldige plek om helemaal tot rust te komen.

furlo_6 KloofFurlo-7