https://www.le-marche-vakanties.nl

 +31 (0) 852 735 750

0 huizen in uw favorieten

Alle Vakantiehuizen

 +31 (0) 852 735 750

Wie we zijn

Le Marche Vakanties

De naam van onze site zegt het al, we zijn de vakantiespecialist voor de regio Le Marche in Italiƫ. Al Jaren zijn we werkzaam als vakantiewoning aanbieder in de regio Le Marche. En met veel plezier. Elk jaar zien we dat onze gasten zeer enthousiast zijn over de regio en de woningen. Ieder jaar zijn er meer mensen die graag willen komen genieten van Le Marche. Wij van Le Marche Vakanties doen er alles aan om u van uw vakantie in Le Marche uw droomvakantie te maken. Graag laten we ook u zo veel mogelijk genieten van alles wat le Marche te bieden heeft, het prettige klimaat, de vriendelijke mensen, de prachtige afwisselende natuur, en niet te vergeten het heerlijke eten.

Le Marche Vakanties is onderdeel van Le Marche Activities BV te Lochem. Le Marche Activities BV houdt zich bezig met het bemiddelen in de verhuur van vakantiewoningen.  We hebben zowel een kantoor in Nederland (Lochem) als in Italie, waardoor we u optimaal service kunnen verlenen, zowel voor als tijdens uw vakantie in Le Marche.

Le Marche Activities BV verzorgt tevens de volgende activiteiten:

Organiseren van truffel reizen naar Le Marche van oktober tot maart, hiervoor is een aparte site waar u uw truffelreis kunt boeken. www.truffle-travel.com
Bemiddeling in de verhuur van vakantiewoningen in de regio Puglia (zuid oost Italie.) Voor meer informatie kijkt u op www.puglia-vakanties.nl
Bemiddeling in de verhuur van vakantiewoningen in de regio Abruzzo (gestart in 2014) voor meer informatie kijkt u op www.abruzzo-vakanties.nl.
Bemiddeling in de verhuur van bijzondere vakantiewoningen in heel Italie, voor meer informatie kijkt u op www.ronalds-italie.nl.

Wilt u meer weten over Le Marche Activities BV of over een van de initiatieven neem dan contact met ons op.

Le Marche Activities BV

Kopermolenring 23
7241 VN Lochem
Nederland
T +31 (0) 573 459 302
M +31 (0) 681 910 007
E info@le-marche-vakanties.nl
KVK 09188686