Pesaro

Pesaro ligt in het noorden van Le Marche, direct aan de Adriatische kust. Pesaro is een van de grootste steden van Le Marche (de Marken) en zeker de grootste van de regio Pesaro Urbino. Ondanks de grootte (90.000) inwoners, is het een gezellige stad die vriendelijk aan doet.

Strand van Pesaro

De stranden rond Pesaro zijn mooi en merendeels voorzien van fijn zand.  Hier vindt u de prachtige zeer kindvriendelijke stranden waar overal wel parasolletjes en heerlijke ligstoelen te huren zijn.  Terwijl u geniet van de zon en zee kunnen de kinderen spelen in de speeltuin en op de luchtkussens.

Pesaro_strand_2 pesaro_strand

Het Centrum van Pesaro

In het centrum vindt u verschillende leuke pleinen, die vooral erg leuk en druk zijn op markt dagen. Marktdagen zijn elke dinsdag van de maand. In augustus veranderd de stad in open lucht muziek festival. Omdat Pesaro de geboortestad van de Componist Gioacchino Rossini is, worden ieder jaar de opera's van deze componist uitgevoerd.

Vakantiehuizen bij Pesaro

De vakantiehuizen in de buurt van Pesaro die Le Marche Vakanties aanbied liggen niet direct aan de kust. Ze liggen net in het binnenland achter de stad Pesaro mooi rustig gelegen met een prachtig uitzicht en toch dicht bij de stad en het strand. Op de vakantiehuizen pagina kunt u zoeken op de provincie Pesaro Urbino. Dan vindt u ook de woningen in de buurt van Pesaro. We kunnen de woning LMV1790A van harte aanbevelen in de buurt van Pesaro.

Terug naar Provincie Pesaro Urbino