Reizen naar Le Marche.

Le Marche is vanuit Nederland en Belgie goed te bereiken. U kunt zowel met de auto als met het vliegtuig naar Le Marche reizen. Met het vliegtuig reist u ongeveer 1,5 uur, wilt u met uw eigen auto, dan moet u rekening houden met ongeveer 1.400 km vanaf Utrecht. Reizen naar Le marche met de auto is ideaal voor een langer verblijf in het hoogseizoen. Reizen naar Le Marche met het vliegtuig is weer zeer interessant buiten het seizoen en voor een korter verblijf.

Vliegen naar Le Marche

Er zijn verschillende luchthavens waar u op kunt vliegen wanneer u op vakantie naar Le Marche gaat. 

Voor het noorden kunt u vliegen op Bologna, dit kan zowel met Ryanair als met KLM. Het meest centrale vliegveld van Le Marche is Ancona. Voor heel Le Marche een prima oplossing. Met Ryanair kunt u goed op Ancona vliegen. Voor het zuiden kunt u eventueel ook kiezen voor de luchthaven Pescara. Ryanair vliegt ook op deze luchthaven. Vooral voor een korte vakantie naar Le Marche, bijvoorbeeld de voorjaars en herfstvakantie, is het vliegtuig een goede oplossing. 

De volgende vluchten naar Le Marche zijn nu beschikbaar:

Amsterdam - Bologna (met KLM).

Weeze (Duitsland) - Bologna, Ancona, Pescara (met Ryanair).

Charleroi (Belgie) - Bologna, Ancona, Pescara (met Ryanair).

Eindhoven - Bologna (met Transavia).

Klik op de onderstaande foto's om naar de site van de betreffende luchtvaartmaatschappijen te gaan. 

Le-Marche-vliegen-met-Ryanair Le-marche-vliegen-met-KLM Le-Marche-vliegen-met-transavia

Autohuur in Le Marche

Op elk vliegveld kunt u een auto huren. Dit kan bij bekende of minder bekende verhuur maatschappijen. Vliegt u met Ryanair, dan kunt u ook via Ryanair bij Hertz of Firefly boeken. U krijgt dan een redelijke korting. Wij kiezen er echter zelf voor om een auto te huren via Rentalcars.com. Deze maatschappij bemiddeld bij de huur van een huurauto en is meestal veel goedkoper.

Met de auto naar Le Marche reizen

Wilt u liever met de auto naar le Marche reizen? Dan heeft u meerdere routes die u kunt volgen. U kunt zowel over Zwitserland als over Oostenrijk naar Le Marche reizen. De kortste route is over Zwitserland door de Gotthard tunnel. Dit is echter niet de meest plezierig weg, zeker niet in het hoogseizoen. Er kunnen dan lange files staan voor de tunnel. Via Oostenrijk gaat u over de Brenner, of als u minder haast heeft de Fernnpas (mooie route). Welke route u ook kiest u rijdt uiteindelijk via Bologna naar de A14. De A14 loopt helemaal van noord naar zuid via de kust van Le Marche. Haaks op de A14 treft u meerdere superstrada die u makkelijk en snel het binnenland inleiden.

Let op dat u wanneer u naar uw vakantiebestemming rijdt, u ook de routebeschrijving mee neemt, en niet alleen op uw navigatiesysteem vertrouwd. Het komt voor dat uw navigatie u langs slechte wegen stuurt, of gewoon een veel te lange route kiest.

Hoe u ook naar Le Marche reist, wij van het Le Marche Vakanties Team, wensen u een hele goede reis en een fijne vakantie.